KENAPA BERAT TAK TURUN WALAUPUN DAH CUBA MACAM MACAM PRODUK?

Paling menyedihkan bila dah diet tahan lapar pun,berat masih sama dan tak ada perubahan langsung !

Ramai sangat orang ada masalah macam ni. Bahkan boleh dikatakan majoriti yang diet hanya hangat hangat tahi ayam sahaja. Betul kan ?

89% GAGAL TURUN BERAT KERANA DIET HENTAM KEROMO,ILMU TAK ADA, DISIPLIN KE LAUT 😭

Pemakanan ni faktor terpenting dalam usaha nak kurus ya.70% faktor berat boleh turun adalah dari makanan dan usaha diet yang betul

Bukan sekadar “ouh aku makan nasik separuh je harini”

Tapi malam anda bedal meehun 2x pinggan. Memang sampai sudah tak turun berat ! Huhuhu

TAK PERLU PENING LAGI DAH,GUNA SAHAJA DIET PLANNER !

Orang kata,gagal merancang adalah merancang untuk gagal.Sebab itu ,jika anda hanya “plan” diet dalam kepala,semuanya nanti hangus !

Sila guna diet planner. Yang paling bagus? Ini saya tunjukkan di bawah. Diet Planner paling lengkap,diolah,ditulis dan disusun khas untuk orang Malaysia !

Apa Itu Diari Diet Sebenarnya ?

Diari Diet adalah gabungan antara Teori dan Amali. Di dalamnya terdapat teori dan ia juga adalah planner harian untuk makanan dan senaman.

Justeru saya percaya, konsep ini adalah yang PERTAMA di Malaysia.

Dengan DIARI DIET ini, usaha anda untuk menurunkan, mengekalkan atau menaikkan berat badan akan jadi lebih teratur.

Ia merupakan diari yang akan membimbing anda menguruskan “trafik kalori” anda satu persatu, dari A hingga Z.

Sehinggalah anda betul-betul kuasai konsep kalori dalam kehidupan seharian.

Play Video

Isi Kandungan Diari Diet

KELAS KALORI. Anda akan dapat belajar mengenai kalori dengan cara pembacaan komik ! Ya jadi anda tidak mudah bosan dan cepat faham

PERANCANGAN MENU. Haa dah faham bab kalori,kena lah tahu dan susun menu apa yang nak di makan setiap hari kan. Dalam diari diet ni,semua ada taw

SENARAI KALORI MAKANAN. Jadi memang senang nak plan diet sebab anda dah tahu berapa kalori makanan yang dimakan

PANDUAN SENAMAN. Haa bukan sahaja bab pemakanan saja,topik senaman pun ada dalam diari diet ni

PENILAIAN KEMAJUAN. Kat sini kita boleh tengok progress diet kita,ok ke tak ok 

PANDUAN DIARI DIET. Tak perlu risau tak pandai guna dan sebagainya,kami ada sediakan panduan sekali taw

LOG KALORI DIET DAN SENAMAN. Haaa tulis dan catat dalam ni,baru kita boleh tengok kita terover calorie atau bakar kalori

TIP DIET MINGGUAN. Kita masukkan juga tip tip extra berkenaan diet

SELINGAN KOMIK MINI DIET. Komik ni akan cerita banyak topik topik penting dalam diet tapi disampaikan dalam bentuk yang sangat menarik supaya pembaca tak cepat bosan 😀

Jom Saya Tunjukkan Serba Sedikit Content Dalam Diari Ini

BILA DAH DAPAT DIARI DIET NI,MEMANG HAPPY TAW HEHE

ORDER DULU,BARANG SAMPAI BARU BAYAR ( COD )

Sangat mudah kalau nak order melalui website ini. 

Anda boleh pilih buat bayaran secara online,ATM ataupun COD 

 

BERAPA HARGA DIARI DIET NI ?

Diari Diet ini hanyalah berharga RM55 sahaja ( free pos jika anda bayar online ). Setakat ini,tidak ada lagi panduan dan diari diet sebegini di Malaysia

Alhamdulillah,memang ramai yang sukakan diari diet ni sejak keluaran pertama 3 tahun lepas

12671941_918190134917492_6479148359781856343_o
Buku Diari Diet Ini Dihasilkan Oleh Blogger Diet Terkenal iaitu Susu Sejat. Kitabfitness.com merupakan pengedar sah buku di bawah jenama Susu Sejat. Sebarang isu atau permasalahan boleh merujuk kepada nombor wassap di bawah

*These statements have not been approved by the KKM. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Testimonials found at KitabFitness.com and/or from Bodyworks Resources are unverified results that have been forwarded to us by users of the Buku Resepi Diet Viral, and may not reflect the typical purchaser’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.


Incepted since 2014, Bodyworks Resources has been exceptionally focused on delivering superb and long-term beauty results for their customers & distributors through out-of-the-box thinking, rigorous research, PCB methodology, individual proficiency, integrity and accountability.

Privacy Policy

Refund Policy

Terms And Condition

Bodyworks Resources.All Rights Reserved

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...